Bibliotekscentrum

Är du redan kund?

Framtidens bibliotekssystem

Bibliotekscentrum är en av Sveriges främsta leverantörer av smarta IT-system för folkbibliotek, skolbibliotek och fackbibliotek. Tillsammans med oss och vårt bibliotekssystem Mikromarc 3 förbättrar biblioteken sin service och sparar tid och pengar. Dessutom får du Sveriges bästa service och support.

Folkbibliotek

Bibliotekssystem för folkbibliotek
Bibliotekscentrum är en kraftigt växande leverantör av bibliotekssystem till svenska Folkbibliotek. Mikromarc 3 uppfyller alla krav på ett flexibelt och utvecklingsbart bibliotekssystem och passar såväl små som stora kommuner.
Mer om vårt bibliotekssystem för Folkbibliotek

Skolbibliotek

Bibliotekssystem för skolbibliotek
Vi är Sveriges ledande leverantör av bibliotekssystem för skolbibliotek. Mikromarc 3 ger dig ett kostnadseffektivt och lättanvänt bibliotekssystem som utvecklar och effektiviserar verksamheten för alla skolbibliotek. Systemet innehåller samtliga moduler och funktioner som ett modernt skolbibliotek behöver.
Mer om Micromarc 3 för skolbibliotek

Special- och fackbibliotek

Bibliotekssystem för fackbibliotek

Specialister och fackfolk väljer verktyg för proffs. Därför glädjer vi oss extra mycket åt att Mikromarc 3 är Sveriges överlägset mest använda datasystem för special- och fackbibliotek. Användarvänligt och kostnadseffektivt - så som ett modernt bibliotekssystem ska vara!

Mer om vårt bibliotekssystem för fackbibliotek

Bibliotekscentrum Sverige AB

Reveljgränd 7, 352 36 Växjö, Sverige
Telefon: 0470-53 25 30 
info@bibliotekscentrum.se
Kundservice

Strategiska partners

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Du kan även prenumerera på alla nyheter
på bibliotekscentrum.se med vårt RSS-flöde