Bibliotekscentrum

Är du redan kund?

Bibliotekscentrum

Affärsidé

Genom initiativrika medarbetare skall Bibliotekscentrum genom kunskap om kundens behov, utnyttjande av framtidsinriktad teknologi och biblioteksfacklig kompetens leverera kostnadseffektiva, högkvalitativa och framtidsorienterade bibliotekssystemlösningar till bibliotek i Sverige. 

 

Ledande leverantör av datasystem för bibliotek

Bibliotekscentrum är en ledande nordisk helhetsleverantör av datasystem för alla typer av bibliotek och informationstäta verksamheter. Företaget underhåller c:a 400 installationer på den svenska marknaden. Huvudprodukten är bibliotekssystemet Mikromarc.

 

Bland övriga programvaror märks den digitala guiden WagnerGUIDE och tidskriftssystemet Percico. Som komplement till våra systemlösningar erbjuder vi support, utbildning, konsult- och konverteringstjänster samt kringutrustning.

 

Bibliotekscentrum Sverige AB startades 1989 och har sitt säte i Växjö. Personal finns även stationerad i Malmö.

 

Bibliotekscentrum är ett dotterbolag till Bibliotekenes IT-senter AS (Bibits), Oslo. Genom vår ägare Biblioteksentralen har vi en stark anknytning till biblioteksbranschen. Målsättningen är att bli ännu konkurrenskraftigare som leverantör av datasystem och tilläggstjänster för alla typer av bibliotek och närliggande marknader.

Prenumerera

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få aktuell information från Bibliotekscentrum direkt till din e-post.

Namn

E-post

Bibliotekscentrum Sverige AB

Reveljgränd 7, 352 36 Växjö, Sverige
Telefon: 0470-53 25 30 
info@bibliotekscentrum.se
Kundservice

Strategiska partners

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Du kan även prenumerera på alla nyheter
på bibliotekscentrum.se med vårt RSS-flöde