System som gör din vardag enklare

Hos oss på Bibliotekscentrum är du som kund alltid i fokus. Vi vill det bästa för ditt bibliotek och finns alltid här för att leverera innovativa och prisvärda lösningar.

Bibliotekscentrum Sverige AB

Reveljgränd 7
352 36 Växjö, Sverige

E-post: info@bibliotekscentrum.se

Axiell Sverige AB

Box 24014,
224 21 Lund, Sverige

Fältspatvägen 4,

E-post: axiellsverige@axiell.com

Om Bibliotekscentrum

Det användarvänliga bibliotekssystemet Mikromarc har blivit en favorit hos bibliotek i hela Skandinavien. I Sverige har systemet cirka 2 000 personalanvändare på 750 fysiska bibliotek. Tack vare sin funktionalitet ger det dig ett komplett system som dessutom är enkelt att använda.

Ledande leverantör

Bibliotekscentrum är en av Sveriges ledande leverantörer av bibliotekssystem och arbetar med skolbibliotek, folkbibliotek och fackbibliotek. Sedan starten 1989 har vi på försett svenska bibliotek med innovativa och smarta tjänster. Vi är en del en nordisk koncern med moderbolaget Bibliotekenes IT-senter AS (Bibits), som ansvarar för över 2000 bibliotekssystem i hela Skandinavien.

Tillgängligt för alla

Våra produkter och tjänster är till för alla, oavsett hur stor eller liten din verksamhet är. Vi är noga med att hitta prisvärda funktioner som passar just dina behov. Vi finns där för dig och erbjuder en långsiktig trygghet med säkra produkter. Tack vare vår användarsupport kan du alltid nå oss med frågor, problem eller bekymmer. En närhet vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder.

En del av Axiell-koncernen

Det norska bolaget Bibliotekenes IT-senter (Bibits), Bibliotekscentrum Sverige AB samt Open Library Solutions (OLS) med biblioteksplattformarna Mikromarc och Saga ingår numera i Axiell-koncernen. Det innebär att våra möjligheter att investera i nya lösningar stärks ytterligare, och våra kunder får goda möjligheter att involveras och följa med på den digitala utvecklingsresa som alltmer efterfrågas av både biblioteksmarknaden och låntagarna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av det senaste!

Personalen

Henrik Hagelberg

Lennart Johansson

Erik Thelander

Henriette Sandell

Patrik Lindström

Sandra Gustafsson

Anne Katrin Welp

David Hjalmarsson

Svensk användargrupp

Vi utvecklas ständigt och är noga med att lyssna på våra kunder. Vi implementerar och uppdaterar våra system regelbundet – återkoppling från kunderna i utvecklingsprocessen är viktig för Mikromarc. Mikromarc har en egen användargrupp i Sverige bestående av kunder från olika bibliotek. Styrelsen träffas flera gånger om året för att diskutera förbättringar och förändringar inom våra system. Ett bra sätt att för oss hålla kontakten med våra kunder och skapa ett levande system anpassat för användarna.

Kontakta Svensk användargrupp om synpunkter på Mikromarc

För att kunna påverka utvecklingen är det viktigt att användargruppen får reda på vad just ditt bibliotek tycker och tänker om funktionerna i Mikromarc. Därför har de skapat ett formulär där du kan informera dem om ändringsönskemål och fel som ännu inte blivit åtgärdade.

Kontakta Svensk användargrupp om synpunkter på Mikromarc

Svensk användargrupp:

Fredrika Axelsson, Nordiska museets bibliotek

Anders Fredriksson, Luleå stadsbibliotek

Anders Johansson, Högskolebiblioteket i Skövde

Kristofer Lecander, Borås stadsbibliotek

Anmäl dig till användargruppens mejllista

Mikromarcs användargrupp har en mejllista för den som vill diskutera frågor kring Mikromarc. Kontakta någon av medlemmarna i användargruppen för att gå med i mejllistan.

Till mejllistan för Mikromarcs användargrupp.